MaFra-bike polish
MaFra-bike polish

Ma-Fra Bikelux heeft een totaal synthetische formule die een groot antistatisch effect geeft wat alle stickers en logoâs op het oppervlak van de motorfiets beschermt, geeft een prachtige glans en is n

Artikelnummer

MFH0142 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ma-Fra Cleanshine

Ma-Fra Cleanshine is ideaal geschikt voor het snel en efficient wassen van motorfietsen, de unieke formule van CLEANSHINE zorgt voor een ongekend goede werking op wielen, motor, kuipdelen en andere onderdelen. Cleansine kan dan ook zonder problemen gebruikt worden op delicate delen van carbon, aluminium-magnesium en andere delen.


Kenmerken:

Vet, olie, benzine, modder en insecten in een handomdraai verwijdert. Zeer geschikt en veilig is voor aluminium. Makkelijk en snel in gebruik is en het de kleuren van stickers en kuipdelen herstelt. Is veilig voor stickers, lakken en kunststof.

Gebruiksaanwijzing:

CLEANSHINE is klaar voor gebruik. Breng het product aan van boven naar beneden en spoel goed na met water. Bij zeer hardnekkige vervuiling een borstel of spons gebruiken. Niet in direct zonlicht en op een warme motor gebruiken.