HD Wax
HD Wax
Biedt de meest langdurige bescherming tegen veelvoorkomende schadelijke invloeden als zout, reinigingsmiddelen, UV stralen, zure regen en industriële uitstoot.

Artikelnummer

TCP8510712

Verzendkosten

€ 0,00

€ 82,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

HD Wax

Deze vakkundig vervaardigde was is het resultaat van 40 jaar productonderzoek en ontwikkeling, en wordt individueel gevuld en geïnspecteerd voordat het zorgvuldig luchtgekoeld wordt om ervoor te zorgen dat het geschikt is om gebruikte worden op de de mooiste auto's in de hele wereld. High Definition Wax bevat een zorgvuldig gebalanceerde, en tegelijkertijd complexe mix van polymeren, Carnauba en microkristallijne wassen. Behandelde oppervlakken zijn bijzonder hoogglanzend in combinatie met een uitzonderlijke weerstand tegen milieuvervuiling, waaronder zout, schoonmaakmiddelen, UV-licht, zure regen en industriële neerslag. Het product bevat absoluut geen schuurmiddelen, water en emulgatoren.
Tip: Deze gebruiksvriendelijke was moet zo dun en gelijkmatig mogelijk worden aangebracht. U hebt te veel was gebruikt als het strepen achterlaat wanneer u het uitpoetst. Als u de High Definition Wax gebruikt dan heeft het geen zin om de Extra Gloss Protection te gebruiken. Voor meer informatie neem contact met ons op: 0313-650030.