Foto

Levertijd bestelling:

Wanneer de bestelling en de betaling bij ons binnen is, kunt u de bestelling tussen 1-3 dagen binnen verwachten, doorgaans kun je de bestelling de volgende werkdag verwachten. Indien u voor 13.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best om de bestelling dezelfde dag nog te versturen. Op zaterdag, zondag en feestdagen worden er geen bestellingen bij Postnl aangeboden.

Adres invoer:

Let u bij het invoeren van de adresgegevens op dat deze juist zijn. Bij het foutief invoeren van de gegevens loopt u verzending vertraging op en brengt eventueel extra kosten met zich mee. indien wij uw pakket weer retour krijgen en opnieuw moeten versturen, kunnen wij extra verzenkosten in rekening brengen.

Verzendmethode:

Afhankelijk van welk product u besteld heeft, wordt de bestelling verstuurd in een bubbeltjesenvelop of een pakket. De producten die in een bubbeltjesenvelop passen worden per brievenbuspost bezorgd via Postnl. De kosten voor verzenden bestaan uit: handelingskosten, verpakking en portokosten.

De pakketpost is voorzien van een Track and Trace-code en bieden wij aan bij Postnl. De kosten voor verzenden bestaan uit: handelingskosten, verpakking en portokosten.

Verzendkosten Nederland:

€  3,95 brievenbuspost (zonder track and trace-code)

€  6,95 pakketpost (met track and trace-code)
Boven de € 50,00 worden er geen verzendkosten binnen Nederland berekend.

Verzendkosten EU-landen:

€   5,00 brievenbuspost (zonder track and trace)

€ 13,00 pakketpost (met track and trace)

Helaas ondervinden wij vaak problemen met de bezorging van de POST in het buitenland, m.n. in België. Soms kan een bestelling, met name brievenbuspost wel 1 ä 2 weken onderweg zijn.

Niet thuis:

Indien de postbode u niet treft, zal deze op een later tijdstip nogmaals u bestelling aanbieden. U bestelling wordt daarna afgeleverd op het dichtsbijzijnde ophaalpunt van Postnl.

Retourneren:

Indien u een product wilt terug sturen dan dient u zelf de verzendkosten voor het retourneren te betalen. Van der Giesen autoshop is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen.Producten die speciaal op kleur gemaakt zijn, zoals spuitbussen, lakpennen en lakstiften, kunnen niet retour gestuurd worden.

Retouradres:

Van der Giesen Autoshop

Stuijvenburchstraat 6
6961 DR Eerbeek

Van der Giesen autoshop, 123motorlakken, 123autolakken en 123verfshop behoudt het recht om de bestelling te cancelen en het overgemaakte bedrag terug te storten. tevens zijn wij bij verlies of beschadiging door toedoen van TNT Post (Postnl) niet aansprakelijk.