Leather care balm
Leather care balm
Leather Care Balm is een zorgvuldig gemengde pH-neutrale emulsie, met zeep, natuurlijke oliën en oppervlaktebestendige middelen, die voedt en hydrateert.

Artikelnummer

TCP8510719

Verzendkosten

€ 6,95

€ 19,40
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Leather care balm

Leather Care Balm is een zorgvuldig gemengde pH-neutrale emulsie, met zeep, natuurlijke oliën en oppervlaktebestendige middelen, die voedt en hydrateert. Extreem hoge en lage temperaturen, in combinatie met airconditioning, kunnen hun tol eisen van uw lederen interieur. Ondanks het feit dat leder ontworpen is om heel slijtvast te zijn, kunnen bepaalde soorten leder na verloop van tijd uitdrogen en barsten. Leather Care Balm zorgt ervoor dat uw leder de benodigde olie bevat, zonder een onnatuurlijke glans, of kleverige of vettige resten op het oppervlak achter te laten. Gebruik de Leather Care Balm tweemaal per jaar om uw leder soepel en vrij van barsten te houden. In warmere klimaten moet u de Leather Care Balm wellicht vaker gebruiken.
Tip: Gebruik altijd eerst de Leather Cleaner om ervoor te zorgen dat de Leather Care Balm volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden. Voor meer informatie neem contact met ons op: 0313-650030.