Spuitbus 1K Epoxyprimer
Spuitbus 1K Epoxyprimer
ColorMatic Epoxyprimer, is een sneldrogende, universele toepasbare primer met uitstekende hechting, uitstekende corrosiewerende eigenschappen en goede bescherming tegen vocht.

Artikelnummer

CM174414

Verzendkosten

€ 6,95

€ 21,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

ColorMatic Epoxyprimer

ColorMatic Epoxyprimer, is een sneldrogende, universele toepasbare primer met uitstekende hechting, uitstekende corrosiewerende eigenschappen en goede bescherming tegen vocht. Voor het behandelen van ondergronden van plaatstaal verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. Het is sneldrogend met goede vloei en kan nat in nat worden aangebracht. Het biedt ook een goede isolatie tegen vocht.


 

Behandeling:

Roest verwijderen, de ondergrond schuren en reiniger met Colormaticsiliconenverwijderaar. Metalen oppervlakken kunt u het beste eerst grondig reinigen met siliconenverwijderaar nr. 174469 , gebruik voor glasvezeloppervlakken kunststofreiniger nr . 190261 . Voor de beste corrosiebescherming raden we het gebruik van de ColorMatic 2K epoxy primer aan .De spuitbus minstens 2 minuten goed schudden, gerekend vanaf het hoorbaar van de kogels. Een proefstukje spuiten en de kleur controleren. Op een afstand van 15 tot 20cm meerdere dunne lagen aanbrengen. Indien gewenst na ca 15 min. nat-in-nat een laag Colormatic 1k filler aanbrengen. Direct overspuitbaar met watergedragende laksystemen en 2k aflaksystemen. Na gebruik bus omkeren en ventiel schoonspuiten.