Spuitbus PRIMER ColorMatic
Spuitbus PRIMER ColorMatic

ColorMatic 1k primer filler, is een sneldrogende, universele 1k primer met uitstekende hechting, vulkracht en corrosiewerening voor alle ondergronden van metaal.

Artikelnummer

CM856525 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

ColorMatic 1k primer filler

ColorMatic 1k primer filler, is een sneldrogende, universele 1k primer met uitstekende hechting, vulkracht en corrosiewerening voor alle ondergronden van metaal. Overspuitbaar met alle gangbare watergedragen basislakken en 1k en 2k aflaksystemen. Afhankelijk van de laagdikte, zowel als primer en als filler te gebruiken. Uitermate geschikt voor spotrepair. Ook geschikt als lasprimer.


Behandeling:

Roest verwijderen, de ondergrond schuren en reiniger met Colormaticsiliconenverwijderaar. De spuitbus minstens 2 minuten goed schudden, gerekend vanaf het hoorbaar van de kogels. Een proefstukje spuiten en de kleur controleren. Op een afstand van 15 tot 20cm meerdere dunne lagen aanbrengen. Nat-in-nat overspuitbaar na 12 tot 15 minuten (20graden) Schuurbaar na 30 minuten (20graden)of na 8 tot 10 minuten bij IR droging. na gebruik bus omkeren en ventiel schoonspuiten.