Spuitbus GILERA MOTOR (150ml) Spuitbus GILERA MOTOR (150ml)
Spuitbus GILERA MOTOR (150ml) Spuitbus GILERA MOTOR (150ml)
Spuitbus GILERA MOTOR (150ml)
Spuitbus op kleur gemaakt

Artikelnummer

SP801151-1

Verzendkosten

€ 6,95

€ 17,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Spuitbus motorlak op kleur gemaakt.

Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner). De spuitbus wordt door onze gecertificeerde kleurmakers afgevuld met Standox motorlak in iedere gewenste kleur. Door de brede vlakstraal spuitkop ontstaat een fijne verneveling, de kwaliteit en constante druk staan garant voor het beste eindresultaat.

Wij onderscheiden 3 soorten lak:

1-laags laksysteem: Deze lak bestaat uit 1 laag en hoeft niet te worden afgewerkt met blanke lak.
2-laags laksysteem: Deze lak bestaat uit 2 lagen, een basislak (grondtoon, uni of metallic).(wij leveren standaard deze laag). Laag 2 is de blanke lak (kleurloos), deze dient apart besteld te worden.
3-laags laksysteem: Deze lak bestaat uit 3 lagen, een basislak (grondtoon, uni of metallic) en een aangekleurde nog transparante basislak of aangekleurde blanke lak.(wij leveren standaard deze 2 lagen). Laag 3 is de blanke lak, deze dient apart besteld te worden.

De blanke lak zorgt voor een diepere kleur, een mooie glans en geeft tevens bescherming aan uw lak. De 2K blanke lak van ColorMatic is uitermate geschikt voor motoren.
Dit is een extreem krasvaste sneldrogende en Uv-bestendige blanke lak, welke bestand is tegen benzine en weersinvloeden.
Een primer zorgt voor een goede hechting op onbehandelde en behandelde ondergronden. Wij adviseren u ook primer te gebruiken over de bestaande lak.

Verwerking 150ml: 0.3 - 0.5 m2 ( afhankelijk van de kleur en aantal lagen)
Verwerking 400ml: 1.0 - 1.5 m2 ( afhankelijk van de kleur en aantal lagen)

Levertijd is 1 a 2 werkdagen. Voor meer informatie neem contact met ons op: 0313-650030.
Bespaar verzendkosten, zie overige producten.